Emmigrant

Brorsan är hemma och är sjuk med feber, ont i halsen och snuva så jag har emmigrerat till Farmor. Just nu hem en liten sväng och byter träningskläder och hämtar bössan inför stenhård träning i snöån ikväll. Förhoppningsvis är vi riktigt många idag när det är lov!

Att bo hos Farmor funkar bra, jag tycker väldigt mycket om min Farmor även om hon har konstiga idéer om hur mycket (eller lite) tjejer ska träna.

Bäst att kila innan jag oxå blir sjuk!

Första inlägget!!

Oj, nu har jag skaffat en blogg!
Det är meningen att jag ska få en hemsida med en blogg på. Min lillebror och personlige datanörd Erik försöker fixa detta men min känsla är att det kommer att ta lite tid innan det är klart så jag börjar blogga utan hemsida.
Vi får se var det här kommer att sluta. Om jag kommer att orka skriva någonting. Om det blir långa inlägg eller korta, ofta eller sällan. Kom gärna med idéer om ni har något roligt ni tycker jag ska skriva om!

Idag har jag träningsvärk, benen var som betongblock när jag var ute och sprang på förmiddan. Detta på grund av att Peter Blom körde spänstträning med mig och Anna i torsdags. Spänstträning överhuvudtaget brukar man få träningsvärk av och speciellt Peters, den är grym. Jag tror ändå att jag fick mindre ont den här gången än förra, jag har försökt att köra ett spänstpass varje vecka under sommaren/hösten men det är svårt att pressa sig själv så mycket som Peter pressade oss. Det blir lätt att man maskar lite. Nu ska jag väl inte klaga alltför mycket för det var ju vi själva som hade önskat spänst. Vi kom på det förra gången det var Peters träningsvecka, det var bara det att då var det veckan innan springskytte-SM. Hade vi kört spänst på torsdagen hade det inte blivit några medaljer under helgen DET kan jag lova! Så det blev nu istället. När jag sen kom hem, sent som vanligt och helt kabbslut fick jag rotmos och fläsklägg som farmor hade varit förbi med, gottigott gott!

Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och mysa och titta på slalom och längdskidsprint!

RSS 2.0