Stenplock och skidO

Nu är vi sedan drygt ett dygn på plats i Idre.
Här finns det snö även om det regnade lite igår kväll.

Idag har jag och Anna plockat sten. Ska det vara så ska det vara fint... Vi hittade en del sten plus en mus som hade åkt pistmaskin... musmos..

Sen har jag åkt skidO-övningar. Det var jättekul och gick oväntat bra för att vara första passen. Men det skulle nog behövts att någon plockat sten där också! Men egentligen otroligt att det överhuvudtaget gick att köra för så himla mycket snö är det inte.

Imorgon drar tävlingarna igång. Jag och Anna ska plocka av nummerlappar efter målgång.

Ha de!
//Karin

Tentaresultat och mot Idre

Jag fick besked idag om att jag hade klarat tentan. Puh, ville verklgen inte göra omtenta dan före julafton. Det hade dessutom gått riktigt bra så jag är nöjd.

Imorgon förmiddag far jag till Idre. Så dagen idag har bestått av packning, pluggning och vallning. Vi ska hjälpa till under IBU-cupen i skidskytte och så träna lite... och härja lite kanske... :) Hoppas på fint väder!

Var till Snöån på skidskytteträning igår och det var så kul.
Skyttet gick bra och det var fint att åka. Fast någon (...) hade sagt åt Anna att det bara gick att åka klassiskt så det gjorde jag. Såg superfint ut för skate...
Jag ville inte sluta åka så det blev nästan mitt i natten (sent iaf) innan jag kom hem. Tur att jag har en snäll pojkvän som lagade mat åt mig. Men jag höll på att somna innan jag ätit upp allt.

Bäst jag fortsätter packa nu så jag slipper frysa...
//K

Insikter och beslut

Det har varit lite dåligt med uppdatering här på hemsidan på ett tag. Detta främst pga att jag inte har den här sidan för att lätta mitt hjärta och skriva av mig mina problem utan för att kunna berätta om hur det går med mitt tränande och tävlande och på slutet har det varit mycket känslor, tankar och funderingar som jag har velat reda ut först.

  • Jag har lämnat Östersund och flyttat hem till Djurås. Östersund är en fin stad men det blev inte som jag hade tänkt mig och det funkade inte just nu. Kommer att läsa klart kursen jag läser nu (på distans) och hoppas sedan kunna plugga på Högskolan Dalarna.
  • Drabbad av psykisk eller/och fysisk överträning. Någongång under hösten har jag tappat glädjen i att träna. Det blev nog alldeles för mycket träning när jag flyttade upp till Östersund, plötsligt hade jag så mycket tid att hinna träna på. Har tagit det lugnt ett tag och tränar bara lite lätt just nu (1h 40min klassiskt i snöstorm idag...). Vi får se hur det går med säsongen i vinter. Går det dåligt får jag ta nya tag mot nästa vinter. För lägga av vill jag inte, kärleken till idrotten och till att träna finns ändå någonstans djupt inne. Det har bara blivit för mycket ett tag nu.
Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, men kom ihåg att det är i motvind och inte i medvind som en drake stiger uppåt.
Något klokt som jag läst någonstans.

Ha de bra och vad ni än gör, kom ihåg att ha roligt!
//Karin

Blå himmel!

Jag ser blå himmel när jag tittar ut genom fönstret idag. Det har jag inte sett sedan jag kom hit från Östersund. Dessutom har någon tänt lyset däruppe också. Toppen!
Det skulle bara vara 5 grader kallare och en halvmeter snö så skulle det vara helt perfekt!

Jag skrev som sagt min första tenta på universitet i måndags. Det gick bra tror jag. Fast vi hade lite problem att hitta någon som ville ge mig någon tenta. Jag hann bli aningen nervös innan Mika hittade en öppen dörr in till tentasamordnaren, stämde inte riktigt med den difusa beskrivningen jag fått var jag skulle vara.

Det har gått tungt med träningen ett tag nu. Men jag hoppas att det har släppt nu efter lite tentapluggsvila. Idag känns det iaf som det pirrar så där härligt positivt i kroppen.
Hoppas det håller i sig.
I kväll ska jag åka till Snöån och panga lite och träna ihop med Anna, ska bli kul.

Enligt plan så åker jag till Arvidsjaur på skidorienteringsläger med landslaget om en och en halv vecka. Om det finns snö... Just nu är det precis så det är vitt där.

Det är bara drygt 4 veckor kvar till skidskyttepremiären i Boden och en halv vecka till
till skidorienteringspremiären i Harsa.

Ha de!
/Karin

Tentaplugg

Tänkte bara tala om att jag fortfarande lever. Just nu tentapluggar jag för fullt till min första tenta som jag har på måndag.

Jag har åkt hem till Djurås eftersom så många retsamt har talat om för mig, det finns mer snö här än i Östersund. Där var det +8 grader när vi for i förrgår...

Så igår blev det årets första skidpass på snö! Som vanligt kändes skidorna 10 meter för långa i början.

Ha de!
/Karin

RSS 2.0