Söndag

I fredags var jag till Bergebo för ett skjut och skidpass. Det var bara det att Ornäs hade låst in sina mattor. Grrr. Det var inte roligt så jag fick skjuta bara stående med en väldigt oinskjuten bössa. Sist jag sköt med den var på VM i regn och blåst och sen dess har dioptern varit av... Men jag sköt riktigt bra!!

Igår körde jag ett löppass i snöfallet som kändes väldigt bra. Det kändes som jag kunde ha malt på ett bra tag till. Sen var vi på musikal, Little shop of horrors, här i Djurås. Väldigt duktiga var de.

Idag tittar jag på vinterstudion och har dammsugit. När herrstafetten är klar ska jag ut på säsongens första klassiska skidpass. Nu ska jag hålla tummarna för Jens mfl.

Vi hörs!
//Karin

Löpintervaller

Den här veckan har startat med löpintervaller i snöglopp. 70-20 närmare bestämt. Jobbigt så klart men det kändes ändå som det gick bra att trycka på. Min pulsklocka levde sitt eget lilla liv med diverse mystiska pulsangivelser men jag tror hjärtat fick jobba på ganska bra.

Sedan har jag varit på en lektion i byggfysik som jag inte blev så mycket klokare över. Får man vara hur dålig som hellst som lärare och ändå ha kvar sitt jobb? Jag tror tyvärr det.

Igår var det farsdagsfirande för hela slanten. Först fika hos svärföräldrarna som sedan följdes upp av mat hos mina föräldrar så värst mycket annat hanns inte med. Det var ingen av våra fäder som fick en slips i present, det skulle annars vara den vanligaste presenten igår. Jag tror min vanligaste farsdagspresent genom tiderna är strumpor, i år var det visst extra behövligt då både ryktet (mamma) och den behövande själv använde ordet kris.

Imorrn blir det förhoppningsvis både skidåkning och styrketräning och sen ska jag väl klämma in lite skola också.
Vi hörs!
//Karin

Snö

Nu har snön kommit men jag måste erkänna att jag har lite kluvna känslor över den i år. Visst jag tycker fortfarande att det är jättekul att åka skidor och vill att det ska komma mycket snö. Men... vårat tak på utbyggnaden är inte helt klart och jag vill verkligen inte ha fuktskada i det innan vi ens är klara!

Säsongens första skidpass åktes igår iaf på konstsnö i Bergebo. Det var sagt att det var 350m men det var korta 350m... Hammer hade mätt med GPS-klockan att det var 275m. Men jag hade å andra sidan metrarna alldeles för mig själv. Allt blev man lite snurrig men det var roligt. Hade dock lite problem att hitta till spåret, det låg inte på stadion utan ovanför, tja det låg där konstsnön brukar ligga i Bergebo :). Träffade fd arbetskompis Nicklas när jag skulle sticka ut och Hammer när jag åkt klart så det var också roligt.

Ett nytt matbrödsbakningsförsök pågår. Hoppas det blir bättre än förra veckan. Är iaf inga solroskärnor i...

Ha en bra helg!
//Karin

Måndag

Måndag igen. Löpträning på förmiddagen och sen skola på em. 3 nya kurser som drar igång den här veckan så jag ska dit varenda dag.

Kallt att träna idag. Eller kanske snarare ovant att det är -10 när man ska träna. Först var det jättekallt sen blev det väldigt varmt istället. Hade nog lite väl mycket kläder på mig. Det behövs några tillvänjningspass. Men det gick bra att springa iaf.

Brödbakningen i fredags gick åt pipsvängen/sop-påsen. Hade i härskna solroskärnor så det smakade väldigt illa, bara att slänga allt tyvärr.

Nu ska jag fixa någon middag!
//K

Läger och jägarexamensteori

Det var ett jättebra och roligt läger. Framför allt roligt var att jag klarade mig utan vurpor, skönt. Ovant som sjutton var det ju så klart att få ta fram och använda skidOtänket igen men det var roligt också. Att köra två skatepass på två dagar med ett löppass däremellan var min kropp inte van vid just nu, det var oerhört längesen jag åkte skate så jag blev mör.

Resten av veckan har ägnats åt pluggning av jägarexamensteorin och igår var jag och lillebror till Björbo och skrev provet och VI KLARADE DET!!!! Så himla skönt. Men det var på håret för mig, vissa frågor var kluriga. Nu ska vi bara panga också men det känns ju som den roliga delen. Ska inte säga den lätta delen men det känns lättare... iaf kulprovet och haglet tror jag vi tar sen (om vi tar det).

Nu bakar jag matbröd. Det var evighetersevigheter sen så det känns roligt, hoppas det bli gött också. Sen ska jag ut och kuta när brödet är klart.

Ha en bra helg!
//Karin

RSS 2.0