Uppsala, photoshop och röjning

Det blev en racertripp till Uppsala drygt ett dygn var jag borta och hann med att träffa Morbror Lennart och Katarina, träffa Stina, springa orientering och träffa Lovisa. Det var väldigt trevligt alltihopa men Stina var sjuk så det var jättetråkigt. Varmt och sommarhärligt väder, använde varken mössan eller regnkläderna som jag hade med mig. Däremot fick jag vika upp byxbenen på jeansen, men jag klagar inte!

Orienteringen gick riktigt skapligt om man tänker på att det var 11 månader sen sist (förutom en träning i tisdags). Det var riktigt jobbigt att springa i skogen och få lov att lyfta på benen igen, det var lika länge sen det också. Riktigt roligt var det iaf.

Jag har lekt lite i Photoshop för att fixa till bilden till Ingmarsspelens programbok. Jag har trollat bort en karl och satt dit ett skåp istället! Så här blev det:



Riktigt bra om jag får säga det själv!
Texten blir så här: Elitidrottare med rötterna i Nås. Gör rollen för andra året, har tidigare varit ersättare och statist och medverkar för sjunde året i rad.

Idag har jag pluggat, tvättat och så har mamma och jag röjt mitt rum på lekvägen. Ojoj det behövdes verkligen! Det var inte undanplockat sen jag flyttade "hem" från Östersund...

Nu ska jag ut och åka rullskidor för första gången i år. Det brukar alltid vara lite vingligt i början men man brukar vänja sig fort. Man har ju nött några mil på dem tidigare så... :)

Ha de fint!
/K

22

Japp, då var man ett år äldre igen då. Nu är det väldigt jämt, två tvåor. Även om vissa försökt med att jag fyller 23 och kallat det önsketänkande, så är det 22.

Nu ska jag fara till Uppsala på en liten tripp och hälsa på folk. Har inte riktigt bestämt när jag kommer åter. Kan bli imorgonkväll annars blir det söndag eftermiddag. En liten snabbtripp alltså.

Nu ska jag springa till tåget!

//Karin

Brud i sommar!!

Brud i sommar! Och nej det är inte med Mika jag ska gifta mig med.
Det är Ingmarsspelsbrud jag ska vara. Men i år är det för första gången på riktigt riktigt. Dvs att jag vet innan veckan att det är jag som ska spela, plus att jag ska få vara på bild i programboken, mycket viktigt ;-) Det kommer säkert att bli superkul. 50-års jubileum i sommar. 25 bussar bokade redan! Men det finns plats för många fler, gräsmattan är stor...!!

Idag är jag hemma och ska plugga idrottpsykologi. Det går sådär... Har inte kommit igång än idag. Har träningsvärk efter styrketräning igår, ganska skönt.
Ska på orienteringsträning ikväll, tror att det blir första gången på två år... hmm.

Bäst jag pallrar mig ner och sätter igång med pluggandet.
På återhörande!
/K

Corn flakes-test

Idag har vi gjort ett corn flakes-test mellan ICA och Coops. Ett blindtest naturligtvis. Jag tyckte Coops var godast och Mika tyckte inte det var någon skillnad alls. Så nu vet ni det. Coops alltså!

Brorsan var tvåa på första sträckan på 10-mila igår (ungdomskaveln). Grymt lillebror!
Första året på säkert 10 år som jag inte är på 10-mila, känns lite konstigt. Men med en snuvig näsa så var det ju tur att jag inte skulle springa. Ska ut och jogga en liten sväng idag och se om det kan släppa.

//K

Uppdatering

Det blev ingen uppdatering förra veckan som jag lovade. Det går väldigt segt med den här också. Jag äter en macka och försöker hitta lite inspiration. Det mesta känns lite segt just nu, har varit krasslig och sängliggande i två dagar men hoppas att jag är på bättringsvägen nu men energin är verkligen inte på topp.

Påskhelgen var riktigt härlig. Superfint väder som inbjöd till prommenader, löpturer, solning, trädgårdsrensning och grillning. Skulle ut o springa på påskafton, termometern visade 18 grader. Jag förstod nog inte riktigt det utan satte på mig supertröja och långa tights. Det blev varmt, så där fruktansvärt illamående varmt...
Har också hunnit med en sväng på kupolen och köpt en sommarklänning i julklapp från Mika. Så nu väntar vi bara på sommaren!

De sista fyra tävlingarna:

SM-Masstart (SkidO)
Hysat bra lopp. Blev dock mycket trött på slutet. Mycket fint. Nästan skare/skare. Åkte störtlopp i en kraftledningsgata, spåret svängde, inte jag, gen rakt fram (så jag var inte ensam om att inte svänga), skrik, genet svängde, inte jag, stolpe rakt fram, skrik,  jag svände lite, vajer rakt fram, jag slängde mig...

SM-Stafett (SkidO)
Bra lopp. Hammer inledde med att vara lite efter täten in, det visade sig att han hade långlång gaffel, och gått riktigt bra. Det betydde att jag fick  kortkort gaffel, vilket ju var toppen för laget. Jag hade en hård fajt med förbundskapten Norén från Älvsbyn men jag slog honom på ett gen mot näst sista som höll för mig men inte för honom. Kom 6:a i mål men två lag blev strukna så vi blev 4:a i SM. Inte illa, vi slog alla vi hade chans på så vi lär vara nöjda!

SM-Distans (Skidskytte)
Tuff dag. En 3km-slinga med 129höjdmeter och en backe med 48meters höjdskillnad skulle avverkas 5 varv. Jag åkte 3 och ett halvt sen gav jag upp. Det var ingen idé att plåga sig mer, för det var inte roligt alls. Skyttet var bra, 1-1-2.

SM-Masstart (Skidskytte)
Återigen en tuff dag. Men denna dag var det bara 116 höjdmeter per varv, och mindre än halva backen (19hm). Men föret var som lim. Skyttet var ännu bättre, en mycket jämn serie: 1-1-1-1.

Nu ser jag fram emot nästa säsong och sommaren!

Ha de bra!
//Karin

RSS 2.0