Det blev en liten kille. Igår 17.03 kom Ax...

Det blev en liten kille. Igår 17.03 kom Axel till världen. Vi mår bra men är lite trötta. /Karin


Säljes/Köpes

Jag har titt som tätt på slutet fått frågan: Känner du ingen som behöver det här eller det här? Så nu kommer här lite saker som jag vet att folk vill sälja eller köpa.

Säljes:

-Husvagn Kabe Rubin -76. Fint skick i förhållande till sin ålder.
-Bil Lada Samara -98 (tror jag, kanske -96). Besiktad till i vinter, gick igenom besiktningen utan anmärkning sist.
-Katt vid namn Tiger.

Köpes:

-Spis med ugn. 600 bred.

Hoppas det är något som du behöver/vill bli av med!
Är det någon som vill lägga till något mer så får ni väl höra av er.

/K

Lugnt

Här är det fortfarande lugnt på bebisfronten.

Igår em kom Stina hit och höll mig sällskap en sväng, trevligt värre. Vi babblade, åt kräm, gick prommenad och tittade på världscupsprintorientering på TV (datorn, vi har ju ingen TV). En hyfsat bra sändning av SVT tyckte jag att det var men om någon som inte var inbiten fattade något det vet jag inte. Vi analyserade iaf vägval och tittade spänt på GPS-maskarna :). Jag blev riktigt sugen på att springa orientering igen. Nästan så att jag tom skulle kunna tänka mig att springa sprint som normalt sätt inte är någon favorit. Men jag lär nog vänta i ungefär två månader till.

Idag ska jag försöka baka/laga/tillverka (vad heter det?) rabarberglass för första gången i mitt liv. Har man ingen ugn så får man försöka hitta på andra sätt att ta reda på rabarbern.

//Karin

Sommarsolståndet

Idag är det sommarsolståndet, vore inte det en bra dag att komma ut bebisen? Nu tycker jag iofs varje dag jag vaknar att idag vore väl en bra dag för bebisen att komma ut. Igår till exempel hade väl varit en jättebra dag när mina föräldrar firade silverbröllop och allt. Men men det är bara och vänta.

Idag har jag varit till barnmorskan för mitt förhoppningsvis sista besök. Allt såg bra ut och bebis verkade färdigbakad så det var bara att ta det lugnt och vänta och äta jordgubbar.

På återhörande!
//Karin

På bebisfronten intet nytt än. /K

På bebisfronten intet nytt än. /K


Jag vet att det är många som är nyfikna hu...

dsc00160 (MMS)

Jag vet att det är många som är nyfikna hur det går nu när det är en vecka kvar till bf. Och det är bra med oss, bebis verkar dock inte ha några planer på att komma ut än. Ingmarsspelen har premiär i kväll och eftersom jag inte beter mig som att jag ska ha barn om en vecka (enl de andra på scen) så är jag med som statist. Brudrollen blir lite fel med stora magen... Ha de bra! /Karin


RSS 2.0