Tekniktränare

Idag har jag varit tränande tekniktränare. Det var kämpigt att försöka hänga med adepten...

Jag, Erik och pappa var till Bergebo och skatade/skejtade/åkte skate (välj själv vilket som låter bäst). Mamma åkte klassiskt (det kan jag inte böja på något annat sätt, klassade?). Jag skulle dessutom skjuta och ge Erik tekniktips och hitta på bra teknikövningar. Det gick bra även om det var lite snurrigt ett tag där. Så snurrigt att jag en serie sköt stå på liggprick och blev sur för att det blev säsongens sämsta ståserie, bara två träff... Sen insåg jag att det var på liten prick, då var det ju helt godkänt. Det är bra flyt på skyttet nu, hoppas det håller i sig iaf en och en halv månad till. Då ska jag ha hunnit åkt Skidskytte-SM i D-J och Vinter Orienteringsskytte SM i Marma.

Nu har vi äntligen en nyårsaftonsplan. Eller jag vet inte om det är vi som har så mycket till plan men vi vet var vi ska befinna oss i morgonkväll och att vi ska laga mat (som någon annan har handlat). Det blir nog kanoners!

Gott nytt år (om vi inte hörs innan 2011)!!!
//Karin

Vår jul: Fruset vatten och magsjuka

Som rubriken antyder så kan man väl konstatera att vår jul inte riktigt blev som vi tänkt oss.

Julaftonen började iaf bra med mys och paketbyte i sängen. Sedan kom vi ner och skulle äta frukost i lugn och ro och upptäcker att kallvattnet har frusit. Så vi försöker fixa det, lyckas inte, äter frukost (nu kallas det kanske för lunch) i inte så lugn och ro. Slår in de sista paketen som ska överlämnas den dagen. Slänger ner några finkläder i en väska, far till mamma och pappa och duschar innan vi åker till mormor och morfar i Borlänge. När vi väl kommit dit så blev det ett trevligt julfirande. Bara det att vi fick med oss en ovälkommen julklapp med oss hem...

Natten till annandagen blev nämligen Mika, pappa, Erik och farmor magsjuka. Mamma klarade sig ytterligare ett dygn innan hon insjuknade. Julfirandet på annandagen blev inställt. Jag har hittils klarat mig och hoppas att jag nu kommer att klara mig, peppar peppar. Nu har vi fortfarande två julfiranden kvar...

Det frusna vattnet fixades på juldagen som var en lugn och bra dag. Jag hann bla ut och springa.

Igår var jag ute och åkte klassiskt med Mikas lillebror och hans kompisar. Det var trevligt. Jag åkte i min fart och de åkte i sin fart och sen bjöd de på varm choklad och smörgås. Vilken lyx, det är annat än ljummet vatten och hård energikaka det. Tyckte det gick riktigt bra att åka vilket var skönt efter ha känt mig seg under helgen och i drygt ett dygn oroat mig för när det var min tur att få magsjuka.

Idag har jag varit till Bergebo och skatat och skjutit. Det var -21 när jag vaknade i morse så då kändes det inte så inspirerande att skjuta men det blev bra till slut. Och i Bergebo kan det inte ha varit mer än -10 för jag fick klä av mig och klä av mig men bättre det än att frysa. Ståskyttet gick fortsatt bra, liggskyttet lite sämre och åkningen hyfsad.

God fortsättning!
//Karin

God jul! /Karin

dsc00116 (MMS)

God jul! /Karin


Jullov

Nu har jag jullov tills den 17 januari. Känns jätteskönt. Att den veckan innehåller två tentor och två redovisningar kan vi väl förtränga ett tag. Nu ska jag bara fixa allt som är kvar inför julen i morgon.

Jag tycker att det är lite väl kallt nu. -27 i morse, det är ungefär 20 grader för kallt tycker jag. Brrr. Blir inneträning dvs styrka idag också. I morgon ser det ut som att det kan bli så varmt att man törs ge sig ut på en höghöjdsskidtur. Får hålla tummarna för det.

Ha de!
//Karin

Friskare

Efter en promenad och snöskottande idag så hoppas jag på att kunna köra ett lugnt skidpass i morgon innan jag ska till skolan. Tre skoldagar kvar sen blir det jullov.

För övrigt så har helgen mest spenderats i soffan/sängen tittandes på skidåkning och skidskytte, tur att det finns något roligt att titta på när man inte får vara ute själv och plåga sig.

//Karin

Fortfarande inte frisk

Det blir inga tävlingar för mig i helgen, tyvärr.
Även om jag känner mig piggare idag.

Får hoppas på ett fort tillfrisknade ändå och ta nya tag inför tävlingarna nästa år.

Ha en bra helg!
//K

Sjuk

Julfirandet i lördags blev inställt pga magsjuka.


I måndags körde jag intervaller som gick bra.

Igår var jag mör och hängig.

Idag är jag sjuk.

Framtidsdrömmar:

Imorgon är jag frisk.

På fredag åker jag till Sandviken.

På lördag och söndag tävlar jag i skidO i Högbo.

//K

Julen börjar i morgon

Det går inte så bra det här. Det blir inget skrivet här trots att jag lovade skärpning förra veckan. Men adventsstjärnorna lyser fint iaf.

Förra veckan var jag småsjuk. Lite lite ont i halsen men inte så mycket annat förutom en dag då jag kände mig riktigt hängig. Men det blev inget tränat.

Denna vecka har det iaf blivit träning. Igår var jag till snöån och tränade och träffade Anna. Jättekul och skyttet kändes kanon. Roligt. Man ska nog inte skjuta mer än sisådär var tredje månad... Misstänker att det nästan kan kallas nybörjartur och att risken finns att det går sämre nästa gång.

Nu är det väldigt snart jul. Närmare bestämt så börjar vårat julfirande i morgon kl. 13.30 då det ska bytas julklappar med kusin Saga. Sen är det bara två eller tre "julaftnar" kvar.

Snart ska jag ut och springa och kanske reka efter någon liten julgran.

Ha en bra helg!
//Karin

Jag byter kontakter på våra adventsstjärno...

dsc00115 (MMS)

Jag byter kontakter på våra adventsstjärnor. På förpackningen står det att montage endast får ske om nödvändig kännedom finnes. Att mika har sagt att jag kan, räcker det? Vi får väl se... Trevlig helg! (Ska försöka skärpa mig med uppdateringarna) /K


RSS 2.0