100års kalas igår och 275års kalas idag. B...

100års kalas igår och 275års kalas idag. Bra läge att äta upp sig inför fjällorienteringen alltså. Övrigt idag: backintervaller och skytte avklarat, skönt.


Idag har eftermiddagens träning varit trän...

Idag har eftermiddagens träning varit träning enligt gamla tiders idrottsutövare dvs hederligt kroppsarbete. Först gräva en massa jord, sedan lite grus och så en massa sand. Men nu har snart Axel en sandlåda, det ska bara grävas mer sand men det blir morgondagens övning. I förmiddas var det vanlig träning med löpning och skytte, det gick bra och så hittade jag en massa smultron som snart ska ätas upp, mums.


Idag har jag kört styrka på fm och så lång...

Idag har jag kört styrka på fm och så långpass löpning med mamma och pappa på kvällen. Det var blött, bitvis vadade vi till knäna.


Regn regn regn även idag. Snart har vi sim...

Regn regn regn även idag. Snart har vi simhud mellan tårna, det kan ju vara bra om det blir badväder någon gång. Styrka och löpintervaller idag, det gick bra. En sväng på kupolen har vi varit också, där var vi inte ensamma direkt. Klart mindre med folk som sprang i mellsta konstigt nog...


Idag: Regn

Idag har det regnat, kan man minst sagt säga.

Förmiddagens rödfärgning sköts upp på obestämd tid. Vi for till Betel istället.

Eftermiddagens löppass blev en blöt historia men det är nog bara att gilla läget, veckan som kommer ser inte mycket hoppfullare ut.

//Karin

Idag. Premiärbadat och fått besked om att ...

Idag. Premiärbadat och fått besked om att jag får åka på VM i orienteringsskytte. Bra dag.


RSS 2.0