Hemma igen

Det blev inte speciellt mycket varmare till lördagen. Ungdomarna fick inte åka. Jag frös om fingrarna så jag tappade känseln och bröt. Deppade i soffan resten av dagen.

På söndagen fick jag ta nya tag. Tog på mig supermycket kläder så nu blev det grymt varmt. Ok lopp. Kroppen är inte snabbare just nu. Började med att bomma >1min på första men annars fungerade orienteringen bra.

Angående onsdagens lopp så glömde jag att säga att min bror och Lutter fick tjejdäng. Viktigt!! Nu får klubben lite pengar.

Har nu jobbat 2 dagar igen. Gör min sista dag som Banverksanställd (på ett tag, bäst att säga så) imorrn. Så får vi se hur/om det löser sig nästa år.

GOD JUL (om det inte blir något mer inlägg innan julafton)!



//Karin

Bistert

Det är fortfarande kallt här. Just nu visar termometern bredvid mig -16,9. Det är det varmaste jag sett på länge... Ska bli varmare till tävlingarna imorgon.

Tävlingen i onsdagskväll var superkul. Svår som sjutton, tätt med spår och sen mörker på det. Om någon studerar sträcktiderna och funderar på vad jag gjorde till första så stod det en liten kille och stämplade när jag kom fram så jag var snäll och väntade på min tur istället för att slå ner honom och rycka stämpeln. Jag fick vänta en hel evighet (30-40s).

Har kört gladiatorslingor mot Lellan på fm. Riktigt kul med kluriga vägval men grymt kärvt.

Såhär ser det ut utanför mitt och Lellans sovrumsfönster. Snö!!!
Tyvärr når inte solen ner hit till oss. Vi ser den på fjälltopparna runt oss.



Ha de!
//K


Vemdalen

Nu är jag i Vemdalen. Här finns snö och kyla. Vi bor i en jättefin stuga men stekpannorna var odiskade. Ligger i sängen, laddar inför kvällens tävling och slötittar på nätet. Trevligt att det finns ett oskyddat trådlöst nät här (som fungerar bättre än hemma...). Startar fem i åtta ikväll, det känns lite segt.

Fick nyss reda på att något roligt kommer att hända en kompis till mig. Men eftersom hon tycker om att vara kryptisk och inte har offentliggjort det än så ska jag inte säga mer. Grattis iaf!

//Karin


Gardinbilder!!

Så här blev mina gardiner att se ut när det är färdigsydda och uppsatta. Jag är nöjd!

Här syns också en bit av vår härliga kökssoffa.



Och här är det andra fönstret.



I morgonbitti far jag mot Vemdalen och skidO-premiären. Bäst att sickla och bortsa skidor nu. Vallarn har för tillfället rymt men han bestämde och la på först. Vilket var tur.

Sten>> Ett hemma-VM skulle vara en häftig upplevelse. Synd att ni inte kunde värva Northug.

Vi hörs!
//Karin

Händelserik dag

Dagen började alltså med tentan. Den den var svår. Inga lätta kryssfrågor utan jag skrev en A4:a per fråga och för det skulle jag få 3-4p. Känns osäkert. Vet att jag har blandat bort några poäng men hoppas att jag klarar godkänt!

Sedan när jag skulle fara hemåt så hittade jag Anna på parkeringen. Hennes bil ville inte starta. Pappa Mats konsulterades och de beslutade att ett nytt batteri skulle inhandlas så vi for (med min bil) och köpte ett som vi sedan bytte. Det var en mutter som var besvärlig men en adrenalinstin Anna löste det, annars gick det bra. Hoppas hon tog sig hem helskinnad sen!

Jag for till Maxi och handlade. Fick visa leg när jag köpte lättglögg (2,2%) det var ganska komiskt!! Antar att jag ska ta det som en komplimang... Visste inte ens att det krävde att man var över... vilken ålder det nu är för att handla det.

Har slötittat på skidskytte hemma hos mor & far. Man känner sig mest som en urvriden disktrasa efter att ha tömt hjärnan under en tenta.

Ha de!
//K

Tentaångest

Har grym tentaångest just nu... Jag är i det där stadiet där jag är helt övertygad om att jag inte kan någonting. Jag har alltså tenta imorrn. Rörelseapparaten och smärta heter kursen och det mest använda ordet är nog central sensitisering följt av descenderande smärthämmande system. Ok nått kom jag ihåg. Det gäller bara att veta vad det är också!!

Sprang förbi mördarhönsen idag också. Fortfarande ingen kamera med, kommer på det när jag är där att det skulle vara så kul att ta en bild. Idag lät tuppen verkligen som om han tänkte anfalla, tur att jag överlevde.
Tänker också att jag ska lägga upp en bild på mina julgardiner vilket heller inte blir av. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Det lär man sig när man läser den härliga sagan Djurens buss.

Håll tummarna för mig imorrn är ni snälla!
//Karin

PS. Det kom bara några flingor snö idag. Besviken!! DS.

Grisen

Igår morse var jag och vacinerade mig mot den fruktande grisen. Om det var rätt eller fel beslut vet jag inte men nu är det gjort iaf. Och snabbt gick det, hann knappt fatta att jag blivit stucken innan det var klart. Oj vad hypokondrisk man blir sen efteråt. Har jag ont? Känner jag mig lite hängig? osv. Den enda biverkningen jag har känt (hitills) är att jag är öm i vänster arm.

Har köpt alla julklappar nu!! Är grymt nöjd att det är klart. Så nu är det försent att önska sig något mer!! Nu ska de bara slås in... Verkar som man inte behöver rimma på så många i år. Jätteskönt tycker jag som varken tycker om att skriva eller få rim.

Jag vill ha snö!! Vad är det här för väder egentligen? Men imorrn ska det bli minus och snö(?), jippi!! Slutet på nästa vecka ska det bli 15 grader kallt hemma.... Hur sjukt är inte det här... Och man ska nog packa ner vindkalsonger och rånarluva (inte för att råna någon bank) när vi ska till Vemdalen för det ser lika dant ut där, brrr. (Väderprognos enl yr.no).

Vi hörs!
/Eder snölängtande smärtpluggande K

Gardinerna uppsatta

Stegtävlingen på jobbet är avslutad. Kan konstatera att tentaplugg och gardinsömnad + enbart gång hemma inte ger mycket utslag i steg. Men men. 20900 steg på en dag var mitt rekord, då var jag 7000 steg efter svärfars rekord...

Jag har fått upp mina julgardiner nu och det blev så juligt och fint. Har två cafégardiner kvar att sy för att det ska bli helt klart. Men det är fint redan nu!

Igårkväll snöade det stora fina flingor när vi tog en kvällsprommenad. Då fick man lite julstämning, nu är det grönt igen. Men nu SKA det snart bli kallare!

Ha de!
//K

Lågprioriterat

Just nu är bloggen väldigt lågt prioriterad vilket antagligen har märkts. Har mycket i skolan just nu. Tenta om en vecka och uppsatsinlämning 4 dagar efter det...

Dessutom är det ju snart jul och det ska julstökas en massa. Har iaf köpt mina första julklappar denna vecka. Bakat pepparkakor med farmor, 20 års jubileum på det!! Och så hoppas jag hinna få upp mina julgardiner i helgen...

Vad mycket mysigare det blev med den ynka centimeter snö som pryder omvärlden just nu. Känns som hopp om att det ska bli vinter nångång. Kunde ju gärna så komma en-två dec till så man kan åka skidor också...

Ska återgå till smärtornas värld nu!
På återhörande
//K

RSS 2.0