Duktiga pojkar

Igår fick min föredetta skidO-klubbkompis Lars Johansson stå i mål från start för första gången i Elitserien. Han gjorde det bra, var bäst i Mora enligt FK! Kanonroligt!

En annan fd orienterare, Johan Ryno, nätade för första gången i elitserien igår också.
Rollen konstaterade i lördags, när han läste Aftonbladet sittande på golvet i hallen på busstationen i Arvidsjaur: Han var jag på samma konfirmationsläger (orienterings-konfirmation) som...
Han var nog inte bitter utan det var bara ett konstaterande att glamor- och kändisnivån mellan skidorientering och hockey skiljer sig lite grann... Det är nog ganska lätt att välja om man är bra på båda och vill kunna försörja sig på sitt idrottande.

Gabbe Stegmayr ska få åka Europacupen i skidskytte i helgen. Hade man åkt till Östersund och riskerat liv och hälsa på rullskidskyttetävlingen i Augusti hade man kanske fått åkt det men det kändes inte som det var värt det. Håller tummarna att det ska gå bra för honom och alla de andra!

Det var hyfsade skatespår i Mellsta idag. I Snöån gick kanonerna för fullt igår. Jag blev ganska bortskämd på en vecka i Arvidsjaur men nu är man åter i vardagen...

Anna Kvarnström har skaffat blogg också, spana in http://annakvarnstrom.blogg.se/ och läs allt roligt hon skriver!

Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0