Träningsvärk?

Jag har träningsvärk (?) i min högra underarm. Vad jag har gjort? Varit på föreläsning... Det var ovant! Att jag hade kört ett långt stakpass innan kan möjligen också påverka. Var intressant iaf, kan också bli intressant att försöka tyda mina kråkfötter. Kändes som jag legat av mig lite under sommaren.

Igår sprang jag orientering, Lång-DM. Det var också ovant men roligt och jobbigt.

Nu är den andra gaveln också full med ny panel, skönt. Jag har en himla duktig pojkvän jag :) . Jag och pappa skulle hjälpa till igår em och eftersom vi båda två helst står på backen så skulle vi såga. Det som var lite nervöst var att det var uppe under taket, där det lutade i båda ändar vi skulle såga bitar till. Men vi klarade att få alla rätt.

Nu ska jag på Willy och inventera med orienterarna. Mormor säger att vi måste åka NU!!

Vi hörs!
//Karin

Torsdag

Lägret förra veckan var riktigt tufft men roligt också. Det märks att jag inte är på topp än i träningen men det gick bättre än förväntat även om varenda muskel i kroppen värkte.

I måndags började skolan med en introduktion på 1h. Tror att den här kursen rörelseapparaten och smärta kommer att bli väldigt intressant. Hoppas det iaf. Drar igång på riktigt med 3,5 timmes smärtfysiologiföreläsning på måndag.

Ligger just nu i skyttehårdträning inför springskytte-SM nästa helg. Fast jag vet egentligen inte om det behövs för i tisdags sköt jag alla träff i ligg under hela passet!! Aja om man räknar bort inskjutningen... Att jag aldrig kan lära mig att träffa då också... :)

Igår hade jag vilodag, tajming med vädret. Regn och åter regn gjorde det till en perfekt bagarkväll. Två satser matbrödsbullar gjorde jag en med solrosfrön och en med linfrö. Gott gott blev det.

Solstugan (i Djurmo vid Solentek) var ett riktigt mysigt café iallafall inne, ute är det ju liiite nära stora vägen. Smörgåsar och fikabröd var mumsiga också. Vi har flera gånger tänkt att vi skulle åka dit men det har inte blivit av. Men i söndags kom familjen Kotake förbi och undrade om vi ville med. Såklart vi ville det :). Trevlig eftermiddag blev det.

Vi hörs!
//Karin


Vid liv ännu

Tänkte bara säga att jag fortfarande lever.

Ha en bra helg!

//K

Hemmaläger

Idag har Skidhögskolans hemmaläger börjat. Skateintervaller upp mot Rexbo. Jobbigt så klart men ändå ganska bra.

Just nu är jag hos mormor och morfar och har blivit utfodrad. Snart ska vi ut och springa från Falun till Borlänge. En liten nätt bit...

Gardinerna är färdigsydda men jag har inte fått upp någon gardinstång än.

Det råder enduro-feber, jag har klarat mig utan att bli drabbad än så länge. Bara provkört lite...

Kommentarer tycker jag om, men inte anonyma.

Nu ska jag sträcka ut mig ett slag.
Ha de!
//K


På balkongen

Sitter på balkongen just nu, enda stället internet fungerar idag. Det är inte ett av mina favvoställen trots att utsikten är jättefin. Håller mig helst på backen...

Vi kom tillslut iväg till Nås förra torsdagen och det var en väldigt fin kväll. Dock var det en och annan mygg som hade kalas också...

Efter en veckas husägarjobb (ena gaveln är panelbytt nu) och 3 hårda intervalldagar så tog vi ledigt och for till Järna och Flygfesten i söndags. Första gången jag var där och jag tyckte det var roligt. Blev lite segt på slutet bara, man kan ju inte flyga ett flygplan på hur många olika sätt som helst. Det bästa var nog det första vi såg, formationsflygning med propellerplan, mycket häftigt.

Den här veckan har jag jobbat igen.

I tisdags var jag och mamma och Erik och handlade gardiner. Jag köpte till sovrummet. Mörklila kappa och ljusa långgardiner med lila blommor. Tror att det blir ursnyggt till timmerväggen (och de vita väggarna också). Så nu ska de bara fållas och sättas upp gardinstänger.

Nu börjar det bli kallt och jag ska hänga tvätt!
Ha de!
//K

Målning och bärplockning

Lägret i Idre var riktigt bra. Rejält trött blev man men jag känner mig väldigt nöjd med hur träningen gick. Att bli trött var ju meningen...!! Stakning mot Grövelsjön, löpning upp på Städjan (klättring ner) och vidare mot Nipfjället, skytteträning +komb och sist och kanske värst race från byn och upp till Idre fjäll. Drygt 45min skate uppför, då känns det att man lever vill jag lova.

Hade namnsdagsfika för släkten i måndags, mycket trevligt. Vi kunde sitta ute i trädgården men det blev lite myggit på slutet. Jag hade bakat en marängtårta, var första försöket så det var lite nervöst om jag skulle lyckas. Fick ringa och rådfråga farmor två gånger men resultatet blev väldigt bra.



För övrigt består dagarna mest av rödfärgning av panel, bärplockning och så träning förstås. Skateintervaller idag, efter halva passet gick ena stavspetsen av så sen blev det benskateintervaller! Puh, puh...

Nu kallar bärbuskarna på mig igen...
Får se om det blir någon Natt vid Nåsen ikväll, jag är sugen men man måste ju hålla sig vaken så länge...

//K

RSS 2.0