Usel

Jag är en usel bloggare just nu känner jag.

Har en lista med saker som ska göras varav blogga är en sak men det blir mest imorrn, imorrn då ska jag...

Så nu säger jag förhoppningsvis nästa vecka, så jag inte lovar för mycket :P

Lever just nu i min ouppackade väska.

Jobbar. Pluggar. Laddar för SM.

Blev 4:a på SM-stafetten föresten. Återkommer till detta senare...

Har njutit i Sälen i helgen. Tror faktiskt att jag blev lite smutsig i ansiktet.

På torsdag åker jag till Ö-sund igen, denna gång för skidskytte-SM.

Ha de!
//K

Mot Ö-vik och skidO-SM

Examinationen igår gick bra, så det var väldigt skönt. Nu har jag "bara" en grupparbete-uppsats och en opponetskapsredovisning kvar i den här delkursen.

Imorse var jag ute och åkte skare på åkrarna på Backmon. Underbart :-)

I morgon far vi mot Örnsköldsvik och skidorienterings-SM. Det ska bli supersköj! Ni kan följa tävlingarna här . Masstart på lördag och stafett på söndag. Första och sista skidO-masstarten för mig i år, min favvodistans. På söndag ställer Kvarnsveden upp med ett starkt lag i H21, Martin Hammarberg och Karin Malmberg :-) Tjoho!  Men det var 4 år sen jag sist åkte sista sträckan i SM-stafetten i H21 så det var väl på tiden igen ;-) Och då var jag bara 17!

Nu ska jag titta på skidskytte och sen packa och plugga lite mer.

Ha de!
/K

Nervös

Jag har muntlig examination om 3 timmar och 53 minuter och jag är så nervös så jag håller på att smälla av... Just nu tror jag inte jag kan nånting.

Men det är fint väder iaf. Så jag ska nog ut och springa en liten sväng snart.

Det var en slapp hemmahelg. Jag var och bytte en dammsugare i lördags. Så nu har Mika en blå... (någon som är förvånad? Inte jag iaf :-) ) som dessutom fungerar, det tycker jag också är bra!  Och köpte ett par jeans, supersköna. På söndagen tog vi en långpromenad i solskenet med fika på en brygga i västerdalälven.

Håll tummarna för mig!
/Karin

Hemmahelg

Nu är det snart helg. Min sista helg hemma före påsk. Det börjar nästan bli som gamla goda tider när man är hemma en helg (ungefär) på en vinter!
Hur mycket hemmahelg det än är så lär jag nog plugga ändå. Har ingen lust alls men har muntlig examinnation på onsdag och x antal engelska kompendier som ska läsas till ett grupparbete som ska jobbas med på måndag. Puh.

Nu ska jag iaf ut och åka skidor.

Igår var jag på en jättespännade föreläsning i idrottspsykologikursen om gruppdynamik. Så nu kommer jag att analysera sönder alla grupper jag hamnar i... :-)

Har äntligen kommit mig för och beställt en av mina julklappar. Tröja i ekologisk bomull, där 5% av priset går till välgörande ändamål! Bra tycker jag. Tröjan är från C/O Berge
Hoppas den passar!

Anna (och alla andra som undrat)>> SvM=Svealandsmästerskap

Ha de toppen!
//Karin

Jag är frisk

Jag är frisk, jag är frisk, jag är frisk...
Kände mig "däven" igår när jag kom hem från skolan. Så det blev ett par timmar i sängen istället för träning i Järna. Det var ett tillfälle då man verkligen önskade att det fanns en TV på Färjbacken. Tror att jag lyckades stoppa baciluskerna men är inte helt säker. Håller mina tummar!

Jag skolar idag. Eller jag vet inte om det kallas så när det inte är obigatoriskt och man ändå pluggar för brinnande livet? Hmm... Jag är iaf inte i fridrottshallen och skuttar runt som mina kurskamrater är =  mer än 4timmars extra pluggtid idag! Slår upp/försöker förklara och förstå engelska ord som motor skills, discreate motor skill, open motor skill. Det är många motor skill i olika varianter... :-) Tur att jag är hos Mor o Far så jag slipper springa upp för trappen varje gång ett oförstått ord lär slås upp i ordboken (på datorn/internetet...). Lexin är min nya bästa vän tror jag.

Helgens lopp: Ett dåligt, ett bättre! Ett SvM-Brons. Lördagens långdistans var jobbig, det blev inte mördarbacken 5 varv men väl många långa backar ändå. När dessutom inte flytet fanns där och det blev för många bommar och dåliga vägval så var det en tuff dag. Helt slut ett antal gånger under loppet. Å tack snälla sa jag till han som delade ut vätska efter halva banan. Efter detta återvände mina livsandar för ett tag.
Söndagens lopp var mycket bättre. Började med att hänga min bror till första kontrollen. Sedan var jag inne i "flytet". Det var nästan ett så bra lopp som jag kan just nu några smågrejer bara. Mer fart finns inte i min kropp i år. 20s från silvret var väl lite synd. Jag slog en UEM-kille, det var ganska kul, och en massa andra gubbar och killa med för den delen.

Läste följande (fast på danska) på en film Mika lånat igår Endast för barn över 15 år - dvs den danska motsvarigheten till Barnförbjuden. Lite roligare tyckte vi :-)

Ska återgå till mina böcker...
Ses!
//Karin

7,99

Idag har jag sprungit 50m på 7,99. Det är nästan lika fort som Sanna Kallur springer 60m med häckar... Men förtillfället springer hon ju inte alls. Hon (och Jenny) var också i friidrottshallen idag men de sprang inte så fort som oss... :-)

Nej vi kan nog återigen konstatera att jag inte är någon sprinter. Och träningsvärk lovade Anders att vi skulle få, den börjar redan komma... Snart ska jag ut och springa igen, lite längre denna gång, och sen köra styrka. Så det kan nog bli mer träningsvärk tills imorrn.

SkidO-tävlingar (SvM) i Falun till helgen. Ska åka 9km på lördag. Hoppas jag orkar det...
Kan ju bli mördarbacken fem varv eller nått om man har otur.

//Karin

Puh 125%...

Jag känner att jag har varit riktigt usel på att blogga på slutet. Tråkigt då jag tycker att det är kul att skriva. Sen tycker jag att det är väldigt roligt att läsa vad andra skriver så jag hoppas väl att det finns några som tycker det jag skriver också är intressant.

Förra helgen blev jag DM-mästare i skidO även på kortdistans och det var ju roligt. Mika var i Norge och klättrade. Jag och Lovisa bakade semlor.

Veckan som har varit har inneburit fullt upp. Jag började i måndags min andra kurs på Högskolan Dalarna, Humanbiologi med idrottsinriktning II 15hp. Jag trodde att den skulle gå på halvfart hela våren men så var det icke... Den går på helfart i 5 veckor nu sen är jag ledig i 5 veckor innan det blir 5 veckor helfart igen. Lite och inte så lite jobbigt heller...
Så just nu läser jag på 125%.
Ska få extraknäcka på Banverket under mina lediga 5 veckor iaf så det känns riktigt skönt. Då behöver jag kanske inte jobba lika mycket i sommar där. Bättre att vara ledig i sommar än i April.

Det går att åka skidor från Mikas dörr nu. Det är jätteskönt att inte behöva fara iväg på alla pass utan bara kunna sätta på sig skidorna och åka. Det är 15m till skoterspåret och sen är det ca 1,5km till superfina och långa klassiska spår.

Igår var Stina hit och hälsade på, jättetrevligt. Sedan firade vi brorsans 16-årsdag hos Mormor och Morfar, trevligt det med.

Daniel Tynell vann Vasaloppet, trevligt det också. Jag fick bara höra på radio, men det funkade. Jag hoppades på Jens men han räckte inte hela vägen. Några pass till i Snöån så då går det nog...

Nu ska jag sluta skriva innan fingrarna blivit istappar. Det är kallt på Mikas övervåning.

HA DE!
/K

RSS 2.0